Automatisering og robotisering av produksjons prosesser

Vi ønsker å utfordre norsk industri innen mekanisk produksjon. Vi er ledende i Norge for automatisering og robotisering av produksjonsprosesser innen mekanisk produksjon. Vi er stolt over hva vi har fått til hos Ole G Nord-Varhaug. Som kunden selv oppsummerer: “Vi er tre løsningsorienterte selskaper som har skapt ett effektivt produksjonsanlegg”

Nye produksjonsløsninger skapes når kompetanse fra ulike fagområder forener kreftene. Resultatet: Langsiktig og lønnsom produksjon med robuste og driftssikre prosesser.

Få en smakebit på prosjektet her:

Tradisjonell industri bør satse på automatisering. Det vi har fått til hos Ole G Nord-Varhaug er et godt eksempel på tung verkstedindustri satser på teknologi. Resultatet er en effektiv produksjon med solid lønnsomhet de neste 10-årene grunnet en langsiktig forpliktelse i kundeforholdet.

Vi ønsker å være din sparringspartner innen automatisering og robotisering av produksjonsprosesser innen mekanisk produksjon.Kontakt oss i dag for å skape nye muligheter og produksjonsløsninger.

Ta kontakt med oss på:info@pabachke.no+47 21 06 19 60

​Her finner du mer informasjon fra RobotNorge AS som er landets ledende robotiseringsselskap og eneforhandler i Norge for ABBs totale robotprogram. Klikk her hvis du ønsker mer informasjon om avansert serieproduksjon.