Om selskapet

P.A. Bachke AS er en totalleverandør av verktøymaskiner til norsk industri

Langsiktige kunderelasjoner

P.A. Bachke har levert verktøymaskiner til norsk industri siden 1947

Som en av Norges eldste leverandører av verktøymaskiner, har P.A. Bachke etablert langsiktige relasjoner til kunder innenfor ulike typer industri. Med kontinuerlig fokus på kompetanse og service har vi i flere tiår vært en viktig samarbeidspartner for små og store virksomheter. Sammen med noen av verdens ledende produsenter tilbyr vi et bredt utvalg maskiner – først og fremst CNC styrte men også manuelle.

Vårt mål er å tilby konkurransedyktige maskiner for alle typer sponfraskillende maskinering. I samarbeid med ledende leverandører tilpasser vi maskiner og utstyr til individuelle behov og bruksområder. Dette bidrar til større effektivitet og økt produktivitet for våre kunder.

Fremtidsrettet Leverandør

P.A. Bachke stiller store krav til sinde leverandører

Vi har alltid hatt langvarige og stabile relasjoner med alle våre leverandører, og noen har vært med oss siden begynnelsen i 1947. Dette er viktig for at både service- og salgsorganisasjonen skal få utviklet den kompetansen som er nødvendig for å gi god service i alle ledd.

Alle våre leverandører er solide firmaer som satser mye på utvikling. Dermed kan vi tilby høyproduktive verktøymaskiner med det siste innen teknologi til en riktig pris. Ikke uten grunn er vårt motto: Spør oss alltid – det lønner seg.

Individuell service

De beste løsningene utarbeides alltid i samråd med kunden

Vår styrke ligger i evnen til å levere riktige løsninger til riktige priser. Foruten spesialtilpassing av maskiner utarbeider vi opplæringsprogram og serviceavtaler i samråd med kunden. Opplæring foregår med egne serviceingeniører og omfatter betjening, programmering og praktisk anvendelse av maskiner.

P.A. Bachke er størst på service av leverandørene og tilbyr serviceavtale for alle typer og merker av maskiner. Vi tilbyr også løsninger hvor vi tar det totale ansvaret for all service på bedriften og skreddersyr løsninger etter ønske. Vi har også samarbeidspartnere på områdene 5S og TPM.
Vi tilbyr selvfølgelig også akutt service når behovet oppstår.

Kvalifisert fagpersonell

Kontinuerlig oppdatert på det nyeste innen maskiner og teknologi

Gjennom kontinuerlig oppdatering av våre medarbeidere er vi alltid å i takt med den teknologiske utviklingen. Våre serviceingeniører har lang erfaring med CNC styrte maskiner og disponerer avansert utstyr for blant annet PLC programmering og justering av maskinenes geometri.

Våre salgsingeniører er fagfolk som kjenner markedet, og som kan gi våre kunder gode råd og anbefalinger. P.A. Bachke tilhører en krevende bransje som står over for stadig nye utfordringer. Fordi vi leverer maskiner til industrien over hele landet, samarbeider vi ofte med lokale serviceteknikere for å kunne utføre våre oppdrag mest mulig effektivt.

P.A.Bachke har levert verktøymaskiner til norsk industri siden 1947 og har kompetansen til å finne de best mulige løsningene for kundene våre.

Vi leverer:

 • Dreibenker og dreiesentre
 • Maskineringssentre
 • Bor- og freseverk
 • Platemaskiner
 • Karuselldreibenker
 • Båndsager
 • Trådgnistmaskiner
 • Slipemaskiner (rund og plan, manuelle og CNC, verktøyslipemaskiner)
 • Rørbøyere
 • Dyphullsborring
 • Rundtaktsmaskiner

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg ved første anledning