Service

Vi i Service teamet tilbyr et bredt spekter av tjenester for at deres maskinpark skal ha optimal ytelse, forebyggende vedlikehold og redusere risikoen for nedetid.Vi er leverandør for produkter, reservedeler og av av kjente styrings merker som HEIDENHAIN, FANUC og Siemens.

SERVICE

Ved rapportering av feil ber vi om at du registrerer en så detaljert feilbeskrivelse av problemet som mulig og med alarmene som evnt. vises på maskinen. Send gjerne inn bilder som vedlegg (lastes opp i skjema). Vi kontakter så deg!

DELER

For å raskt kunne behandle alle forespørsler av reservedeler ber vi om at korrekt delenummer fra delelisten registreres. I de tilfeller hvor det er vanskelig å finne delenummer ber vi om at en detaljert beskrivelse av delen gjerne med bilder sendes inn til service@pabachke.no.

OPPLÆRING

P.A. Bachke kan tilby deres personell kurs etter den enkeltes behov. Vi skreddersyr en opplæring hos dere eller ved vårt kontor enten dere har ansatt nytt personell eller det er operatører som dere ønsker videreutdanning for.

Kurs vi kan tilby :

  • Grunnleggende Fanuc opplæring
  • Viderekommende Fanuc opplæring
  • Fanuc opplæring med fokus på fresing i dreiebenk
  • Grunnleggende Heidenhain opplæring
  • Viderekommende Heidenhain opplæring
  • Noen typer trening innen Fagor og Siemens.

Dersom dere ønsker en opplæring, send spesifikasjonen på det som ønskes til oss for å se hva vi kan tilby og hvordan vi kan hjelpe dere best!

VI UTFØRER

Laser oppmåling, ballbar test, kontrollere og optimalisere din maskinpark. Alt som kan gjøre din maskin mer nøyaktig og effektiv. Dette kan bidra til mer kostnadseffektiv produksjon.