Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

P.A. Bachke har levert noen av de mest teknisk avanserte serieproduksjons løsningene til noen av de største kundene i landet. Vi leverer avanserte løsninger for å gjøre kundenes produksjon så enkel som mulig.

Når det kommer til avansert serieproduksjon, så ønsker vi å være deres sparringspartner. Vi har leverandører fra hele verden i ryggen når vi sammen skal skape nye produksjonsløsninger. Prøv oss, vi tar imot små og store problemstillinger! Vi ønsker å bli utfordret på deres forventninger og behov.

Ta gjerne en titt på filmen nedenfor. Dette er en AXA maskin som vi har levert til en av våre kunder:

​Vi står klare til å ta imot nye utfordringer uavhengig om behovet er avansert serieproduksjon, automatisering eller robotisering.

Vi konverterer dine utfordringer til effektiv produksjon. 

Ta kontakt med oss på:
info@pabachke.no
+47 21 06 19 60

Ta en titt her hvis du er interessert i robotisering av produksjonsprosesser innen mekanisk produksjon. Denne løsningen ble skapt utifra et unikt samarbeid mellom Ole G, RobotNorge og P.A. Bachke. 


eller fyll ut skjema så tar vi kontakt ved første anledning

Landing page