Doosan har byttet navn til DN Solutions.

Doosan Machine Tools (administrerende direktør: Kim Jae-Seop) kunngjorde 25. mai 2022 at de vil endre navn til DN Solutions og styrke sin posisjon som en totalleverandør av produksjonsløsninger. DN Solutions, det nye navnet til Doosan Machine Tools, ble tatt i bruk fra 2. juni 2022 og betyr en ny start etter fusjonen med DN Automotive som ble dets nye morselskap i januar i år.

D-en i DN henspiller på de 45 årene med tillits historie bygget av Daewoo og Doosan, forgjengerne til DN Solutions, sammen med DTR Automotive, forgjengeren til DN Automotive. N representerer Now & New, DN-konsernets vilje til å åpne nye veier ved å stadig ta på seg nye utfordringer nå i stedet for å være selvtilfredse med tidligere prestasjoner. Det betyr også at det vil begynne en ny og større æra styrket av den sterke synergien mellom de to selskapene som nå har blitt en familie.

DN Automotive, den kontrollerende aksjonæren i DN Solutions, er en produsent av bildeler grunnlagt i 1971 som produserer dekk, batterier og VMS (Vibration Management Systems). Det er en topp tre-produsent i det globale VMS-markedet og forsyner omtrent 30 globale ledende OEM-er, inkludert GM og BMW.

“Denne navneendringen var ment å markere vår forpliktelse til å bli en global produsent. DN Solutions og DN Automotive skaper en synergistisk effekt ved å samarbeide for å finne nye vekst motorer og maksimere produksjonsevnen», sier Kim Jae-Seop, administrerende direktør i DN Solutions. “Vi er forpliktet til å tilby integrerte produksjonsløsninger til et bredt spekter av bransjer basert på konkurransedyktige produkter.”

DN Solutions er forpliktet til å gjenfødes som en ekte global produsent under det nye navnet ved å styrke særegne konkurransefortrinn i forhold til nåværende vekstområdet, og proaktivt bygge en tilstedeværelse i områdene for fremtidig vekst gjennom aggressive investeringer i å utvide produksjonskapasiteten og bærekraftig ledelse for sosialt ansvar. Det vil jobbe tett sammen med DN Automotive, dens kontrollerende aksjonær, for å identifisere nye vekstområder for å bli en løsnings leverandør for den globale produksjonsindustrien.