Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

» Baykal

BAYKAL HNC Platesaks

Baykal ble etablert i Tyrkia tidlig på 1950 tallet og er i dag en av verdens ledende produsenter av platemaskiner. Baykal har spesialisert seg på produksjon av kantpresser, sakser, knekkemaskiner, stansemaskiner, laserskjæremaskiner, plasmaskjærere og vannskjærere. Produksjonen foregår på 3 fabrikker av totalt 60 000m2 og er en av de aller største platemaskinprodusenter i Europa. Baykal er akkreditert i h.t. ISO 9001 sertifisering, er representert i over 60 land og var den første tyrkiske produsenten som produserte maskiner med CE-merking.

Alle komponenter i maskinene er av europeiske merker. Maskinene gjennomgår omfattende testing på fabrikken før de sendes til kunder over hele verden. I Norge gjør man en trygg maskin handel – godt ivaretatt av P.A. Bachke Service som din samarbeidspartner!

Se produktinformasjon for Baykal HNC Platesaksklikk her

Ta kontakt for å definere deres behov. P.A. Bachke har god kompetanse til å finne riktig maskin med riktig kapasitet! Vi ser frem til en hyggelig maskinprat!
Kontakt: Jon Lorentzen 47463238 / jon@pabachke.no