Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

» Plate

Faccin

Giganten innen platevalser!
Verdenseneren innen platevalser ligger i Italia nær Gardasjøen. Som en av veldig få produsenter har Faccin all produksjon i eget hus og har dermed full kontroll på hele produksjonsprosessen. Dette gjenspeiles i kvaliteten på maskinene som er kjent over hele verden. Uansett valsebehov har Faccin riktig løsning – fra varmtvannsbeholdere til vindmøller og atomkraftverk. Fra 0,5mm til 450mm kaldvalsing! Robuste maskiner som varer i flere tiår er det kunden kan forvente av en Faccin maskin.

Har du behov for en automatisert løsning? Faccin er en soleklar samarbeidspartner for automatiserte løsninger – fra enkel CNC til automatisk innmating av plater og justering av støttebommer.

Se et utvalg av produkter fra Faccin, klikk her

Ta kontakt for å definere deres behov. P.A. Bachke har god kompetanse til å finne riktig maskin med riktig kapasitet! Vi ser frem til en hyggelig maskinprat!
Kontakt: Jon Lorentzen 47463238 / jon@pabachke.no