Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

» Bearbeiding av kontruksjonsstål

Voortman

For prefabrikkering av stål til stålkonstruksjoner finnes et bredt utvalg av maskiner fra Voortman Steel Machinery. Boring, kapping, skjæring, stansing og klipping gjøres effektivt med selvprogrammerende maskiner som er bygget for tøff bruk. Nøkkelen ligger i automatisering og programvare!

Produksjonslinjene fra Voortman styres med Vaacam MSI, Multi System Integration. Programvaren tillater flere maskiner å operere sømløst og styres fra en CNC kontroll – en operatør for hele produksjonslinjen.


Voortman Steel Machinery er den ledende leverandøren av maskiner til stålentreprenører, stålgrossister og service sentere.
P.A. Bachke har levert flest produksjonslinjer i Norge. Spør oss om referanseliste!

Mer informasjon finner du også på produsentens nettside : Voortman.net

Case Study: EMV

Med økt konkurranse fra utenlandske leverandører ønsket EMV å bli mer konkurransedyktige. 
P.A. Bachke ble valgt som sparringspartner og med Voortman skapte vi den optimale produksjonsprosessen.

Den økte produksjonskapasiteten har gitt EMV muligheten til å levere konstruktivt stål til store prosjekter med korte leveringstider og konkurransedyktige priser. Campus Ås var Norges største byggeprosjekt 2016/2017 og EMV var leverandør av mer enn 1400 tonn stål.

Ta kontakt for å definere deres behov. P.A. Bachke har god kompetanse til å finne riktig maskin med riktig kapasitet!

Vi ser frem til en hyggelig maskinprat!

Kontakt: Jon Lorentzen 47463238 / jon@pabachke.no