Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

Fra behovsdefinering til gevinstrealisering av 10 x større kapasitet!


Når Nina og Janicke Hiltula besluttet å ta over familiebedriften, ble det under forutsetning at driften skulle moderniseres. Med dagens konkurransesituasjon ble det besluttet at driften måtte automatiseres for å være en konkurransedyktig leverandør av stålbygg. P.A. Bachke ble kontaktet og sammen startet vi prosessen med å finne den optimale produksjonsløsningen for bedriften.

La Nina guide deg gjennom prosessen fra behov for endring til ferdig implementert løsning. 

Vi er stolte av å kunne bistå i denne prosessen og se resultatet. Hiltula har styrket sin posisjon i Norge som en konkurransedyktig aktør med store ambisjoner.

P.A. Bachke gratulerer Hiltula med ny fabrikk og maskiner for kostnadseffektiv produksjon!

Kontakt oss for å diskutere nye muligheter. Vi har 24 produsenter i ryggen og kan tilby ekspert kompetanse som dekker de fleste produksjonsbehov og et utvalg på over 500 maskiner. Vi er alltid tilgjengelig for å diskutere nye produksjonsløsninger.

Maskinregisteret lar seg imponere: Maskinregisteret - familiebedrift satser stort

Ta en titt her hvis du er interessert i robotisering av produksjonsprosesser innen mekanisk produksjon. Denne løsningen ble skapt utifra et unikt samarbeid mellom Ole G, RobotNorge og P.A. Bachke.


Ta kontakt med oss på:
info@pabachke.no
+
4721061960

eller fyll ut skjema så tar vi kontakt ved første anledning

Landing page